Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

02 april 2020 door Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt met vanmiddag vanuit het Noorden enkele buien(tjes),

Vandaag zijn er wolkenvelden maar ook af en toe zon. Vanmiddag vanuit het Noorden enkele bui(tjes). De middagtemperatuur wordt ongeveer 11°C. In de avond trekken de buien naar het Zuiden.Er staat een west- tot zuidwestenwind. Boven land is deze matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied later af en toe krachtig 3 – 6 Bft.


Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en trekken de buien naar het zuidoosten weg. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het zuiden tot rond het vriespunt in het noordoosten van het land. De westelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgen zijn er naast wolkenvelden ook zonnige perioden en lokaal kan een lichte bui voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De noordwestenwind is overwegend matig.

Weekend: Perioden met zon en droog, na het weekeinde tijdelijk kans op wisselvallig weer. De maximumtemperatuur ligt aanvankelijk rond de 10 graden, vanaf zondag duidelijk hoger.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn