Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

06 mei 2020 door Jannes Wiersema

Zonnig

Vandaag is het overal zonnig. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C op de Wadden tot 18°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit oost tot noordoost, in het noorden wordt de wind noordelijk. In de loop van de middag en avond wordt de wind op steeds meer plaatsen noordelijk.

Komende nacht is het onbewolkt met in het noorden en midden mogelijk enkele mistbanken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C aan de Zeeuwse kust tot rond het vriespunt lokaal in het (noord)oosten. De wind wordt geleidelijk zwak uit uiteenlopende richtingen.

Morgen is het weer volop zonnig. De middagtemperatuur loopt uiteen van 14°C op de Wadden tot 21°C in het zuidoosten. De wind is zwak en variabel. In de middag steekt er aan de kust een zeewind op.

De rest van deze week: Eerst overwegend zonnig, droog en vrij warm. Vanaf zondag een beduidend koeler weertype met kans op een bui.

De lange termijn verwachting: woensdag 13 mei tot en met woensdag 20 mei
Grote kans (70-80%) op een overwegend droog weertype. De eerste dagen is het koel, daarna loopt de temperatuur waarschijnlijk op, maar wordt de spreiding groot.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn