Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

15 juni 2020 door Jannes Wiersema

In het noorden eerst regen.

Vandaag is het overwegend bewolkt met vooral in het noorden nog af en toe regen. Aan de noordwestkust kan nog steeds mist voorkomen. In de zuidelijke helft komt de zon regelmatig tevoorschijn, maar kan er in de loop van de middag ook een enkele bui ontstaan. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noordelijk en noordwestelijk kustgebied tot 25°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit westelijke richtingen.

Komende nacht heeft vooral het noordoosten nog te maken met bewolking en af en toe regen, het midden en zuiden met opklaringen en daar kunnen enkele mistbanken ontstaan. In het noordwestelijk kustgebied kan nog steeds mist voorkomen. De minima liggen rond 14 °C. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Morgen zijn er zonnige perioden, in de middag ontstaan in het midden en zuiden enkele buien, mogelijk met onweer. In het noordoosten is het bewolkt en daar kan nog wat (buiige) regen vallen. De maxima liggen rond 23°C. De wind is overwegend zwak uit uiteenlopende richtingen.

De vooruitzichten:
Wisselend bewolkt met vooral aanvankelijk af en toe buien. Maxima overwegend 20-25°C.

Lange termijn verwachting:
maandag 22 juni tot en met maandag 29 juni
Vrij grote kans (60%) op temperaturen boven normaal en dagelijks circa 20% kans op neerslag.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn