Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

14 juli 2020 door Jannes Wiersema

Bewolkt en van tijd tot tijd regen

Vandaag is het bewolkt en valt er van tijd tot tijd (mot)regen. Later in de middag wordt het van het westen uit droger en klaart het deels op. In het oosten gebeurt dit pas aan het einde van de avond. De middagtemperatuur ligt rond 18°C. De zuidwestenwind neemt ’s ochtends toe naar matig. In de middag draait de wind vanuit het westen naar noordwest en neemt daarbij in de avond landinwaarts weer af naar zwak.

Komende nacht zijn er opklaringen, maar in het noorden komt er bewolking binnen en komen er enkele buien voor. De minima liggen rond 11°C. De wind is westelijk, zwak tot matig.

Morgen is het wisselend bewolkt met vooral in het noorden en oosten enkele buien. In de loop van de middag wordt het van het westen uit droog en ’s avonds klaart het breed op. De maxima liggen rond 19°C. De noordwestelijke wind is overwegend matig.

De vooruitzichten:
Donderdag nog bewolkt en kans op regen. Daarna droog, perioden met zon en warmer. Zondag of maandag wederom overgang naar een koeler weertype met kans op wat regen.

Lange termijn verwachting:
dinsdag 21 juli tot en met dinsdag 28 juli
Eerst grote kans op een vrijwel droog weertype, later toenemende kans (naar 50%) op regen of buien. Grote kans (70-80%) dat de middagtemperaturen uitkomen tussen 20 en 25°C.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn