Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

16 juli 2020 door Jannes Wiersema

Meest grijs en af en toe (mot)regen

Vandaag is het overwegend bewolkt en (mot)regent het van tijd tot tijd,alleen in het uiterste NO eerst nog wat zon. Het wordt ongeveer 18°C. Pas tegen de avond wordt het van het noordwesten uit droog met enkele opklaringen. De wind draait van het westen uit naar een noordwestelijke richting, en is zwak, aan de kust matig.

In de avond en komende nacht is het overwegend bewolkt en kan vooral in de oostelijke helft van het land nog een spat regen vallen. Het kwik daalt naar omstreeks 13°C en er staat weinig wind uit een westelijke richting.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar ook is de zon af en toe te zien. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur bedraagt ongeveer 19°C, daar waar de zon wat langer doorbreekt kan het verder oplopen naar 21, mogelijk 22°C. Er staat een zwakke noordwestelijke wind.

De vooruitzichten:
Aanvankelijk overwegend droog en temperaturen oplopend naar ca 25°C, zondag een geleidelijk overgang naar iets lagere temperaturen en af en toe regen.

Lange termijn verwachting:
donderdag 23 juli tot en met donderdag 30 juli
Eerst grote kans op een overgang naar een wisselvallig weertype, toenemende kans (naar 50%) op regen of een bui. Temperaturen rond of iets onder de normale waarden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn