Saturday 9 December
Weerman Jannes Wiersema

17 juli 2020 door Jannes Wiersema

Rustig weer met wolkenvelden en af en toe wat zon en op de meeste plaatsen droog.

Er zijn er wolkenvelden met hier en daar wat zon. De meeste zon lijkt in de loop van de dag weggelegd voor de westelijke kustgebieden. Lokaal is wat lichte regen of motregen mogelijk. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot 23°C landinwaarts. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind. ’s Avonds wordt de wind veranderlijk en zwak.

Komende nacht zijn er opklaringen en is het droog. In opklaringen kunnen wederom mistbanken ontstaan,een voorkeur voor het Noorden.De minimumtemperatuur loopt uiteen van 16°C aan zee tot 12°C landinwaarts in opklaringsgebieden. De wind wordt zuidelijk en is zwak, aan zee en boven het IJsselmeer matig.

Morgen zijn er zonnige perioden, maar vooral dieper landinwaarts ontstaan er vrij veel stapelwolken. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 23°C in de kustgebieden tot ca. 26°C landinwaarts. De wind draait naar zuidwest tot west en is zwak tot matig.

Vooruitzichten:
Aanvankelijk droog en temperaturen rond 25°C. Vanaf zondagavond mogelijk regen en overgang naar iets lagere temperaturen, rond 20°C.

Lange termijn verwachting:
vrijdag 24 juli tot en met vrijdag 31 juli
Een wisselvallig weertype, kans 50% op regen of een bui. Temperaturen rond of iets onder de normale waarden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn