Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

19 juli 2020 door Jannes Wiersema

In het zuidoosten zon en droog, elders bewolkt en later in het noordwesten regen.

Met name in in het zuidoosten zijn er vandaag perioden met zon. Elders is er meer bewolking en later op de dag kan er vooral in het noordwesten af en toe regen vallen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 21°C in het noordwesten tot 27°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is zwak tot matig, in de avond wordt de wind noordwestelijk.

In de avond en nacht trekt de zone met bewolking en af en toe regen langzaam zuidoostwaarts. Later in de nacht wordt het in het noordwesten droog en klaart het er op. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind is noordwest tot noord en zwak tot matig.

Morgen zijn er perioden met zon. Alleen in het zuidoosten komt er in de eerste ochtenduren nog veel bewolking voor met mogelijk nog lichte regen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C op de Wadden tot 22°C in het zuidoosten. Er staat een matige noordwestelijke wind.

De vooruitzichten:
Eerst overwegend droog met zonnige perioden met maxima iets onder normaal. Vanaf het einde van de week toenemende kans op regen en temperaturen rond normaal.

Lange termijn verwachting:
zondag 26 juli tot en met zondag 02 augustus
Wisselvallig weer met temperaturen rond of eerst iets onder normaal, de neerslagkans ligt eerst rond 70% en neemt later af naar ongeveer 50%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn