Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

24 september 2020 door Jannes Wiersema

Wisselvallig.

Vandaag eerst nog een paar buitjes die naar het Oosten wegtrekken, verder ook opklaringen vanmiddag neemt de bewolking weer toe. Het wordt 18 graden, de wind is matige tot krachtige zuid tot zuidwestenwind 3 – 6 Bft.

Gisteren eind vd middag pittige buien

Later in de avond en vannacht trekken vanuit het zuidwesten enkele buien over de provincie en met een minimum van 9 tot 11 graden is het niet koud.

Morgen beginnen we met buien die wegtrekken en dan komt de zon af en toe te voorschijn. Het wordt ca 16 graden met een matige tot vrij krachtige zuid tot zuidwestenwind,in de avond mogelijk een NO wind (afhankelijk van de koers van een Depressie die mogelijk in Zeeland tot een storm kan gaan worden).

In de avond en nacht kans op een enkele bui en met een minimum temperatuur van 7 tot 9 graden als minimum.

Zaterdag begint droog met zon, later op de dag met name in de middag weer meer bewolking en enkele buien. Het wordt 15 graden en er staat een matige tot vrij krachtige west tot noordwestenwind.

In de avond en nacht vanuit het oosten regen een het kwik daalt tot tussen 8 en 10 graden.

De vooruitzichten:
Zondag is het bewolkt met geregeld regen. Het wordt 15 of 16 graden met een matige tot vrij krachtige noordwestenwind. In de avond vanuit het noordoosten opklaringen en een temperatuurdaling tot rond 13 of 14 graden.
Maandag en dinsdag komt het tot buien, is er zon en wordt het 17 graden.

Lange termijn verwachting:
donderdag 01 oktober tot en met donderdag 08 oktober
Grote kans (80%) op het aanhouden van het wisselvallige en vrij koele weertype.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn