Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

04 oktober 2020 door Jannes Wiersema

Opklaringen en bewolking en eerst wat regen, later een bui.

Het is eerst op veel plaatsen bewolkt met af en toe wat lichte regen of motregen. In de middag klaart het van het zuiden uit op, maar langs de kust zijn dan enkele buien mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuid tot zuidoostenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig. De wind draait in de ochtend naar zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan de westkust en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard. In de avond neemt de wind iets af en draait dan naar zuid tot zuidoost.

Gisteren bleef het in Groningen droog tot eind vd middag

Komende nacht trekt een gebied met regen oostwaarts. In het noordoosten en oosten blijft het waarschijnlijk nog droog. De minima liggen rond 10°C. De zuidelijke wind is matig, aan de kust neemt de wind toe naar krachtig tot hard.

Morgen valt er eerst nog af en toe regen. Aan de kust komen buien voor, mogelijk met onweer. In de middag komen ook landinwaarts enkele buien tot ontwikkeling. De maxima liggen rond 14°C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust krachtig

Vooruitzichten
Wisselvallig met van tijd tot tijd regen of buien. De middagtemperaturen liggen overwegend iets onder normaal, de minima juist iets boven normaal.

Vooruitzichten lange termijn
zondag 11 oktober tot en met zondag 18 oktober
Ca. 60% kans op een overgang naar een droger weertype. Er is ook ca. 40% kans op voortzetting van het wisselvallige weertype.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn