Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

06 oktober 2020 door Jannes Wiersema

Wisselvallig herfstweer, vooral in het noordwesten opnieuw veel regen

Het is is het half tot zwaar bewolkt met vrij veel buien, opnieuw ligt het zwaartepunt van de buien boven het noordwesten. De maxima liggen rond 14°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig, lokaal soms hard. In het noordwestelijk kustgebied wordt de wind in de middag tijdelijk zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.

Gisteren in Groningen nog een mooie ochtend

In de avond en nacht is het zwaar bewolkt en trekken er buien van west naar oost over het land. Hierbij kan vooral aan de kust onweer voor komen. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. We wind is westelijk en matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Morgen is het wisselend bewolkt en met name in de ochtend komen er nog buien voor, lokaal is er kans op onweer. In de loop van de middag wordt het van het westen uit geleidelijk droog. De temperatuur loopt op naar zo’n 14°C. De wind is westelijk en matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Vooruitzichten
Onbestendig met van tijd tot tijd regen of buien. De middagtemperaturen liggen rond 15°C.

Vooruitzichten lange termijn
dinsdag 13 oktober tot en met dinsdag 20 oktober
Ca. 70% kans op een overgang naar een rustiger en droger weertype. Er is ook ca. 30% kans op voortzetting van het wisselvallige weertype.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn