Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

11 oktober 2020 door Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en enkele buien.

Het is half tot zwaar bewolkt en er trekken van tijd tot tijd buien over, daarbij is een kans op onweer en hagel. Verder komt in het zuidoosten eerst plaatselijk mist voor, deze zal vanochtend geleidelijk oplossen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind is boven land zuidwest en is zwak tot matig, langs de kust is de wind west tot noordwest en is meest matig. In de loop van de dag wordt de wind overal west tot noordwest, boven land matig, langs de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig.

Gisteren ook een komen en gaan van pittige buien

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en met name in de kustgebieden kan nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C lokaal landinwaarts tot 10°C vlak aan zee. De west tot noordwestenwind is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgen overdag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken met nog steeds een enkele bui. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind wordt west tot zuidwest en is matig, 3-4 Bft.

Vooruitzichten
Dinsdag vrij veel bewolking en vooral in het westen af en toe regen. Vanaf woensdag overwegend droog en iets meer ruimte voor de zon. Met maximumtemperaturen van ca. 13°C ligt de temperatuur meestentijds net beneden normaal.

Vooruitzichten lange termijn
zondag 18 oktober tot en met zondag 25 oktober
Aanvankelijk vrij grote kans (ca. 80%) een overwegend droog weertype met temperaturen iets beneden het langjarig gemiddelde. Op de langere termijn neemt de kans op een wisselvalliger en zachter weertype toe.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn