Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

10 november 2020 door Jannes Wiersema

Regionaal mist en plaatselijk wat regen.

Er zijn wolkenvelden waar in het noorden plaatselijk wat lichte regen uitvalt. Regionaal komt mist voor. De wind is oost tot zuidoost en zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Gisteren in de ochtend nog opklaringen in het Noorden, in de middag bewolkt

De mist trekt in het midden en zuiden geleidelijk op, in het noordoosten blijft het lang mistig. Plaatselijk valt wat regen, maar de hoeveelheden zijn klein. In de avond ontstaat er hier en daar weer mist. De middagtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordoosten tot 16°C in het zuidoosten. De wind is zuidoost en zwak tot matig. In de middag draait de wind vanuit het zuidwesten naar zuidwest.

In de avond en nacht komt plaatselijk mist voor. Ook zijn er wolkenvelden waar nog lichte regen uit kan vallen. Het koelt af naar 9°C, in het noordoosten naar een graad of 6. Er staat een zwakke wind uit overwegend zuidelijke richtingen. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig.

Morgenochtend trekt de mist geleidelijk op, in het noorden kan dit tot in de middag duren. Verder is er vrij veel bewolking waar hier en daar nog wat regen uit kan vallen. De maxima lopen uiteen van 10°C in hardnekkige mist tot 14°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuiden en is zwak tot matig.

Vooruitzichten
Wisselend bewolkt en vooral donderdag en zondag af en toe regen. (Vrij) zacht.

Vooruitzichten lange termijn
dinsdag 17 november tot en met dinsdag 24 november
Eerst zacht, later naar ongeveer 30% oplopende kans op temperaturen rond normaal. De dagelijkse kans op neerslag loopt op naar ongeveer 40%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn