Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

02 december 2020 door Jannes Wiersema

Vandaag grijs, overwegend droog.

Vandaag is het grijs, maar blijft het op de meeste plaatsen droog. In de ochtend komt in het zuidoosten lokaal mist voor. Pas aan het einde van de middag en in de avond kan er met name in het westen wat (mot)regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De zwakke wind komt uit uiteenlopende richtingen. In de loop van de middag wordt de wind zuidelijk en neemt in de avond toe naar zwak tot matig.

Dinsdag waren er verspreid mooie opklaringen met de zon.

Komende nacht blijft het bewolkt en een gebied met (mot)regen boven het westen breidt zich geleidelijk uit over de rest van het land. Verder is het vooral in het oosten aanvankelijk nevelig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het oosten tot 6°C langs de noordwestkust. De wind is zuid tot zuidwest en is overwegend matig.

Morgen is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. In de avond gaat het van het zuiden uit harder regenen. De maximumtemperatuur ligt opnieuw rond 5°C. De wind is zuidelijk en matig. In de loop van de dag draait de wind naar zuidoost en neemt langs de kust en het IJsselmeer toe naar vrij krachtig, in de avond mogelijk krachtig.

Vooruitzichten
Vrijdag vrij veel wind en eerst regen. Daarna rustig, wisselend bewolkt weer en met een kleine kans op regen of een bui en vrij koud met ’s nachts tijdens opklaringen meest lichte vorst.

Vooruitzichten lange termijn
woensdag 09 december tot en met woensdag 16 december
Het blijft waarschijnlijk vrij koud. De dagelijkse neerslagkans ligt rond 35%

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn