Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

03 december 2020 door Jannes Wiersema

Bewolkt en af en toe regen,

Vandaag is het bewolkt en er valt van tijd tot tijd regen of motregen.De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De zuid- tot zuidwestelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de middag wordt de wind overal zuid en neemt langs de kust en het IJsselmeer toe naar (vrij) krachtig. In de avond draait de wind naar zuid tot zuidoost.

Gisteren was het ook grijs en nevelig met in de middag regenachtig

Komende nacht blijft het bewolkt en regenachtig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het noordoosten tot 5°C in het zuidwesten. Er staat een matige tot vrij krachtige, aan zee en op het IJsselmeer krachtige zuidoostenwind.

Morgenochtend verlaat de regen spoedig het noorden en komen er geleidelijk perioden met zon. Langs de westkust is er meer bewolking en is er nog wat lichte regen mogelijk. Het wordt circa 7°C. De zuid- tot zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. In de loop van de middag neemt de wind af naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig.

Vooruitzichten
Zaterdag perioden met zon en droog. Daarna rustig, half tot zwaar bewolkt weer met maandag grote kans op regen, daarna is de neerslagkans klein. Het is vrij koud met ’s nachts tijdens opklaringen lichte vorst.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 10 december tot en met donderdag 17 december
Het blijft waarschijnlijk eerst nog vrij koud. De dagelijkse neerslagkans loopt op naar 40%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn