Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

08 december 2020 door Jannes Wiersema

Zon en bewolking, droog.

De ochtend begint op veel plaatsen grijs met nevel en hier en daar een enkele mistbank. Verder is het vandaag droog en hebben we te maken met een afwisseling van wolkenvelden en zon. De maximumtemperaturen variëren van iets boven het vriespunt in hardnekkige bewolkingsgebieden tot 4°C in gebieden waar de zon langdurig schijnt. De oostelijke wind is overwegend zwak.

Gisteren was het bewolkt en regen het

Vanavond en komende nacht zijn er wolkenvelden, maar indien er opklaringen aanwezig zijn kan er ook gemakkelijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Er staat maar weinig wind uit veranderlijke richtingen.

Morgen trekt de eventuele mist maar langzaam op en blijft het op veel plaatsen nevelig en grijs. Het blijft vrijwel overal droog en met een middagtemperatuur iets boven het vriespunt in het oosten en noordoosten tot 3°C langs de kust wordt het een kille dag. De wind is eerst zwak en veranderlijk, in de loop van de dag wordt de wind zuid tot zuidwest en neemt van het westen uit toe naar matig, langs de westkust in de avond mogelijk vrij krachtig.

Vooruitzichten
Woensdag en donderdag overwegend droog en vrij koud. Vanaf vrijdag toenemende kans op neerslag en in het weekeinde oplopende temperaturen.

Vooruitzichten lange termijn
dinsdag 15 december tot en met dinsdag 22 december
Licht wisselvallig met temperaturen iets boven normaal, later in de periode weer een toenemende kans op een kouder weertype.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn