Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

17 december 2020 door Jannes Wiersema

Naar het O/NO wegtrekkende regen, van het westen uit opklaringen en een enkele bui.

Het is bewolkt en het regent op veel plaatsen. De regen trekt naar het oosten weg en in de loop van de ochtend gaat van het westen uit de bewolking breken en komt er lokaal een bui voor. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 10°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, soms krachtig 3 – 5 Bft.

Gisteren een geluks zonsopkomst in No Groningen ,want daarna was het weer grijs

Komende nacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en blijft het droog. De minima lopen uiteen van 7°C aan de kust tot lokaal 3°C in het oosten. De wind draait naar zuid en blijft matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig 3 – 6 Bft..

Morgen zijn er perioden met zon. Vooral in de ochtend trekken er in het (noord)westen ook wolkenvelden over. Het blijft vrijwel overal droog en de maxima liggen opnieuw rond 10°C. De zuidenwind is matig boven land en vrij krachtig tot krachtig in de kustgebieden en op het IJsselmeer 4 – 6 Bft.

Vooruitzichten
Wisselvallig, met vooral na het weekend geregeld regen. Het is zacht voor de tijd van het jaar met maximumtemperaturen rond 10°C, minima rond 5°C.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 24 december tot en met donderdag 31 december
Geleidelijk minder zacht en kleinere neerslagkansen. De kans op temperaturen onder normaal neemt toe naar 30-40%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn