Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

18 december 2020 door Jannes Wiersema

Wolkenvelden soms ook wat zon en vrijwel overal droog.

Vandaag zijn er perioden met zon, maar met name vanochtend komen er ook enkele wolkenvelden voor. Het blijft vrijwel overal droog, mogelijk valt er in het noordwesten kortdurend wat lichte regen. De maxima liggen rond 10°C. De zuidenwind is matig boven land en vrij krachtig tot krachtig in de kustgebieden en op het IJsselmeer 4 – 6 Bft.

Gistermiddag soms mooi vriendelijk zonnig

Komende nacht zijn er naast enkele wolkenvelden ook opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De zuid tot zuidoostenwind is matig, vlak aan zee (vrij) krachtig 4 – 6 Bft.

Morgen neemt de bewolking van het westen uit toe en in de middag valt er af en toe lichte regen. In de ochtend zijn er in het oosten nog enkele opklaringen aanwezig. De middagtemperaturen liggen tussen 9°C op de Wadden tot 12°C in het zuidoosten. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is matig, aan zee vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Vooruitzichten
Wisselvallig en zacht.

Vooruitzichten lange termijn
vrijdag 25 december tot en met vrijdag 01 januari
Geleidelijk minder zacht, maar de dagelijkse neerslagkans blijft 50-60%. De kans op temperaturen onder normaal met ’s nachts lichte vorst neemt toe naar 30-40%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn