Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

04 januari 2021 door Jannes Wiersema

Bewolkt met af en toe (mot)regen, noorden meest droog.

Het is het bewolkt en er valt van tijd tot tijd lichte (mot)regen, in het zuidoosten is er een kleine kans op natte sneeuw. In het noordwesten en noorden blijft overwegend droog. De maximumtemperatuur komt uit rond 3°C en de noordoostenwind blijft stevig doorstaan waardoor het voor het gevoel stuk kouder is. Boven land is de wind matig, langs de kust krachtig en in het Noordelijk kustgebied hard, 6 – 7 Bft.

Gisteren nog redelijk mooi met soms flinke zonnige perioden en droog langs de Noordkust

Komende nacht blijft het bewolkt en af en toe (mot)regent het. Met name in het zuidoosten is er ook natte sneeuw mogelijk. De minimumtemperatuur bedraagt ca. 2°C bij een matige, langs de kust (vrij) krachtige, noordoostenwind.

Morgen overdag verandert er weinig in het weerbeeld, wel wordt het in de loop van de middag en avond van het oosten uit op de meeste plaatsen droog. Het wordt ’s middags ongeveer 3°C. De wind komt uit het noordoosten en is matig, langs de kust (vrij) krachtig 5 – 6 Bft.

Vooruitzichten
Voortzetting van vrij koud winterweer. Woensdag en donderdag enige neerslag, in het (zuid)oosten mogelijk met (natte) sneeuw. In het komend weekend tijdelijk droger.

Vooruitzichten lange termijn
maandag 11 januari tot en met maandag 18 januari
De maximumtemperaturen liggen tot en met halverwege volgende week (rond 60% kans) rond of onder het langjarig gemiddelde, daarna gaan de temperaturen naar meer normale waarden (60-70% kans). De dagelijkse neerslagkans ligt rond 50%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn