Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

07 januari 2021 door Jannes Wiersema

Af en toe (mot)regen of natte sneeuw.

Het is bewolkt en op veel plaatsen regent of motregent het. Met name in het oosten en westen valt soms ook natte sneeuw en vooral in de Limburgse heuvels wordt het misschien even wit. De middagtemperaturen lopen uiteen van 1°C in het oosten tot 5°C langs de westkust. De wind is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied vrij krachtig en komt uit richtingen tussen zuidwest en noordwest.

Het wil niet echt lukken met de sneeuw je moet het hebben van geluksmomenten zoals gisteren en afgelopen nacht

Komende nacht is het bewolkt en regent het van tijd tot tijd, in het uiterste oosten en zuidoosten is er nog steeds kans op wat natte sneeuw. De minimumtemperatuur varieert van ca. 1°C in het oosten tot 3°C in het westen. De west- tot noordwestelijke wind is matig en aan zee soms vrij krachtig.

Morgen trekt de meeste regen naar het zuiden weg en kan de zon in de middag soms doorbreken. Vooral in de kustgebieden is er kans op een bui. De temperatuur loopt op naar 3°C in het oosten en 5°C in het westen van het land. De noordwestelijke wind wordt zwak tot matig.

Het weekend verloopt overwegend droog met af en toe zon. De nachten worden wat kouder met lichte vorst met 0 en -3 graden. In de middag wordt het tussen de 2 tot 5 graden.
Op de maandag volgt een overgang naar wisselvallig weer met af en toe regen met middag temperatuur van 5 tot 8 graden.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 14 januari tot en met donderdag 21 januari
Wisselvallig en temperaturen rond het langjarig gemiddelde. De kans op een kouder weerbeeld met maxima net boven nul en lichte tot matige vorst in de nachten/ochtenden ligt momenteel rond 20-30%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn