Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

19 januari 2021 door Jannes Wiersema

Bewolkt en vooral vanochtend regen.

Het is bewolkt en regenachtig, in de middag volgen er van het zuidwesten uit ook droge perioden. Het wordt zacht met maxima tussen 8 in het noordoosten en 11°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust is de wind hard, 7 Bft. Aan de noordwestkust zijn er zware windstoten tot rond 75 km/u.

Gisteren de laatste stuiptrekkingen vd wintertje

In de avond en nacht is het bewolkt en vooral in de noordwestelijke helft valt af en toe regen. In het zuidoosten zijn er opklaringen. De minima liggen tussen 4°C in het zuidoosten en 7°C aan zee. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, in het Waddengebied hard, 7 Bft.

Morgen is het zwaar bewolkt en valt er af en toe regen. De maxima liggen rond 9°C. Er staat een zuid- tot zuidwestelijke wind, matig tot vrij krachtig boven land, krachtig aan zee en op het IJsselmeer, hard in het Waddengebied, 7 Bft.

Vooruitzichten
Wisselvallig en donderdag veel wind. Eerst zacht, in en na het weekeinde temperaturen normaal met ongeveer 30% kans op winterse neerslag.

Vooruitzichten lange termijn
dinsdag 26 januari tot en met dinsdag 02 februari
Grote (70%) kans op zacht weer, 30% kans op temperaturen rond of iets onder normaal. Wisselvallig met iedere dag ongeveer 75% kans op neerslag.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn