Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

16 maart 2021 door Jannes Wiersema

Op veel plaatsen regen.

In de tweede helft van de ochtend begint het in het zuidwesten te regenen. De regen breidt zich geleidelijk oostwaarts uit, maar bereikt het noordoosten waarschijnlijk niet. Ook in de avond is het op veel plaatsen regenachtig. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De noordwestenwind is matig. In de middag neemt de wind van het zuidwesten uit af naar zwak en wordt dan in het zuidwesten veranderlijk. In de avond wordt de wind noordelijk. Mogelijk wordt de wind aan de Zeeuwse kust dan even krachtig.

Vanavond en komende nacht is er tamelijk veel bewolking en valt er nog af en toe wat regen. Later in de nacht wordt het van het noorden uit droger. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C aan zee tot 2°C in het oosten. De noordwestelijke wind is overwegend matig, aan de kust vrij krachtig.

Morgen is er veel bewolking. In de ochtend is het nog op de meeste plaatsen droog. In de middag en avond neemt de kans op regen of enkele buien toe. De middagtemperatuur ligt rond 8°C. De noord- tot noordwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig en aan de westkust soms mogelijk krachtig.

Vooruitzichten
Donderdag bewolkt en regenachtig. Daarna overwegend droog en soms wat zon. Vanaf vrijdag enkele nachten met lichte, zaterdag mogelijk matige vorst.

Vooruitzichten lange termijn
dinsdag 23 maart tot en met dinsdag 30 maart
De dagelijkse neerslagkans ligt de gehele periode rond 30%. Aanvankelijk ligt de temperatuur enkele graden onder de normaal, later in de periode is er een tendens zichtbaar naar een zachter weertype (ca. 60% kans).

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn