Monday 24 June
Weerman Jannes Wiersema

08 april 2021 door Jannes Wiersema

Af en toe zon en meest droog.

Af en toe de zon maar zijn er ook wolkenvelden en stapelwolken. In de ochtend kan er nog een enkele lichte bui voorkomen. De maxima liggen rond 8°C. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, aan de kust vrij krachtig en op de Wadden mogelijk krachtig.

Komende nacht komen er in het noordwesten wolkenvelden voor. Elders is het overwegend helder, op wat hoge bewolking na. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordwestelijk kustgebied tot net boven het vriespunt in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig.

Morgen is er in het noordwesten veel bewolking waaruit af en toe lichte regen kan vallen. Elders is er vooral sluierbewolking waar de zon af en toe doorheen komt en blijft het droog. De maxima lopen uiteen van 7°C in het Waddengebied tot lokaal 13°C in het zuiden, bij een matige west- tot zuidwestenwind.

Vooruitzichten
In het weekeinde perioden met regen en kil. Daarna overwegend droog en perioden met zon. Overdag minder koud, maar ’s nachts grote kans op lichte vorst.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 15 april tot en met donderdag 22 april
De neerslagkans neemt toe naar ongeveer 40%, de kans op temperaturen rond of boven normaal neemt toe naar ongeveer 40%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn