Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

25 april 2021 door Jannes Wiersema

Eerst bewolkt, later steeds meer zon.

Er is vrij veel bewolking. Deze lost in de loop van de dag geleidelijk op en de zon komt dan op steeds meer plaatsen tevoorschijn. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt rond 12°C. De noord- tot noordoostenwind wordt matig, vlak aan zee later vrij krachtig en aan de zuidwestkust mogelijk krachtig. Later in de avond neemt de wind af.

Komende nacht is er weinig bewolking. In het noorden en oosten ontstaan mogelijk enkele mistbanken. De minima liggen tussen 4°C aan de kust en -3°C plaatselijk in het oosten en noordoosten. De wind is zwak en komt uit noord tot noordoost.

Morgen is er vrij veel zon. Vooral in het noorden komen ook enkele wolkenvelden voor. De middagtemperatuur ligt tussen 9°C in het noordelijk kustgebied en 15°C in het zuiden. De wind is noord tot noordoost, zwak tot matig, aan de zuidwestkust later af en toe vrij krachtig.

Vooruitzichten
De eerste dagen droog, flinke perioden met zon en tijdelijk zachter. Daarna koeler met vooral donderdag en vrijdag kans op regen of buien.

Vooruitzichten lange termijn
zondag 02 mei tot en met zondag 09 mei
Vrij grote (60-70%) kans op een wisselvallig weertype, 30-40% kans op een droger weertype. De middagtemperaturen blijven tot ver in de periode waarschijnlijk onder het langjarig gemiddelde.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn