Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

12 december 2021 door Jannes Wiersema

Voorlopig grijs en zacht met af en toe (mot)regen.

Vanochtend is het bewolkt en valt van tijd tot tijd wat regen. De zuidwestenwind neemt iets in kracht af en waait meest matig.

Vanmiddag blijft het bewolkt. Het is meestal droog, al valt soms ook nog een bui. De temperatuur loopt op naar 10 graden in het noorden en oosten tot 12 graden in het zuidwesten. Daarmee is het een stuk zachter dan normaal voor half december.

Vanavond blijft het op een enkele spat regen na droog. Vannacht is het bewolkt en overwegend droog. Het blijft erg zacht met minima van 8 of 9 graden.

Morgen blijft het zo goed als droog, maar wat lichte (mot)regen is niet uitgesloten. Het is grotendeels bewolkt, al is vooral in het zuiden kans op een gaatje voor de zon. De temperatuur komt uit op 10 of 11 graden en de zuidwestenwind blijft meest matig van kracht.

Dinsdag verandert er niet veel, al kan het ’s ochtends af en toe wat harder regenen. Opnieuw is af en toe ruimte voor een streepje zon, maar het blijft overwegend bewolkt. Met 9 of 10 graden is het een graadje minder zacht dan op maandag.

Op woensdag blijft veel bewolking aanwezig, maar het lijkt wel overwegend droog te blijven. De wind trekt wat aan en met 8 tot 10 graden blijft het vrij zacht voor de tijd van het jaar.

De dagen daarna blijft het rustig en overwegend droog weer met vrij veel bewolking. Wel neemt de kans op een paar opklaringen wat toe. In eerste instantie is het nog vrij zacht, maar iedere dag doet de temperatuur een stapje terug. In het weekend komen de temperaturen waarschijnlijk rond of iets onder normaal uit met kans op wat lichte vorst in de nacht.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn