Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

30 april 2022 door Jannes Wiersema

Overwegend aan de bewolkte kant met kans op een licht buitje.

Hogedrukgebieden liggen verkeerd  voor mooi zonnig en warm Voorjaarsweer met aanhoudend een meest Noordelijke stroming met aanvoer van wolkenvelden.

Vandaag is het overwegend aan de bewolkte kant, al kan er soms ook wel een flets zonnetje zijn. In de ochtend is er kans op een lokale lichte bui(tje). Vanmiddag langs de noordkust de meeste kans op zonnige perioden.Het wordt niet veel warmer dan een graad of  12 °C. De wind is Noord tot Noordwest en zwak tot matig 2 – 4 Bft.

In de avond en komende nacht is het wisselend bewolkt met een minimumtemperatuur van ca 6 °C.

Morgen beginnen we met opklaringen maar later op de dag opnieuw een toenemende bewolking. Het blijft droog en met een middagtempratuur van ca 12°C blijft het te koud voor de tijd van het jaar. De wind is meest zwak tot matig langs de kust 2 – 4 Bft uit een meest noordelijke richting.

Maandag is er veel bewolking maar soms ook wat zon en het blijft overwegend droog. Aan de temperatuur verandert niks en blijft rond de 13 °C steken. De wind blijft in de Noordhoek en is meest matig 3 – 4 Bft.

De vooruitzichten:

In het huidige vrij koude weer verandert de komende week weinig, er is af en toe wat zon maar ook bewolking. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind blijft in de Noordhoek en is meest matig 3-4 Bft. De middagtemperatuur blijven onder normaal met ca 14 °C.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn