Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

14 mei 2022 door Jannes Wiersema

Mooi en vrij zonnig weekend.

Vandaag eerst vrij zonnig, later ook enkele stapelwolken, maar het blijft droog. Met ca 21 graden is het aangenaam voorjaarsweer. Er staat een zwakke tot matige naar west tot noordwest draaiende wind 2 – 4 Bft.

Komende avond en nacht is het helder en met weinig wind wordt het 6 graden met kans op enkele mistbanken. 

Morgen doet haar naam eer aan er is er flink wat zon met wat bewolking. Het blijft droog en met ca 23 graden is vrij warm. Er staat een matige tot vrij krachtige naar oost tot noordoost draaiende wind 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht komt er meer bewolking maar blijft het nog droog met een minimum van ca12 graden is het zacht.  

Maandag is er eerst veel bewolking en trekken vanuit het zuidwesten verspreid over de provincie enkele buien mogelijk met onweer. Later in de middag opklaringen.De wind is Zuidoost en draait later op de dag naar het zuidwesten en is zwak tot matig later in de middag mogelijk bij vlagen vrij krachtig 2- 5 Bft. Het wordt met ca 23 graden wel wat vochtig warm.

In de avond en nacht naar dinsdag zijn er opklaringen maar een buitje is niet geheel uitgesloten en daalt de temperatuur naar ca 13 graden. Er staat een zwakke wind uit het zuidwesten tot westen ca 2 Bft.

Dinsdag is er bewolking en zon met kans op enkele bui(tjes)wordt het ca 20 graden. De wind is west tot noordwest in de avond draaiend naar het oosten en is zwak tot matig 2-3 Bft

Woensdag en donderdag zijn vrij zonnige dagen en droog en met 24 tot 26 graden wordt het zomers warm.  

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn