Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

16 mei 2022 door Jannes Wiersema

Toenemende bewolking later een enkele regen of onweersbui(en). 

Vanochtend is het eerst vrij zonnig later meer bewolking en is het droog. In de middag trekken enkele plaatselijk stevige regen en (onweer)buien van zuidwest naar noordoost over de provincie. De grootste kans daarop is voor het  zuidoosten van de provincie plaatselijk zijn zware windstoten en hagel niet geheel uitgesloten. Met een meest matige (zuid)oostenwind 3 – 4 Bft loopt het kwik op naar ca 24 graden.

In de avond en nacht opklaringen en droog met kans op een mistbank. De wind is zwak tot matig uit het zuidwesten 2 – 3 Bft

Morgen is het wisselend bewolkt met in de ochtend kans op lokaal een licht buitje, maar de meeste plaatsen houden het droog. De wind is zwak tot matig 2- 4 Bft en waait uit richtingen tussen zuidwest en noordwest. De middagtemperatuur is rond de 22 tot 24 graden landinwaarts, langs de kust is het wat koeler door wind van zee.

In de avond en nacht opklaringen en droog met ca 11 graden als minimum temperatuur. De wind is zwak tot matig uit het noorden 2- 3 Bft

Woensdag een vrij zonnig droge lentedag, met een matige zuidoostenwind 3 – 4 Bft gaat de temperatuur oplopen naar  zomerse waarden van 25 of 26 graden. 

De vooruitzichten:

Eerst nog zomers warm met toenemende kans op een regen of onweersbui.Temperatuur eerst ca 26 graden. In het weekend koeler en droger.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn