Monday 27 May
Weerman Jannes Wiersema

17 mei 2022 door Jannes Wiersema

Zon en bewolking en op de meeste plaatsen droog.

Vandaag is er geregeld zon, maar ook bewolking en het blijft droog. Het wordt 21 tot 23 graden met een zwakke tot matige west tot zuidwestenwind 2 – 4 Bft.

Vanavond en komende nacht opklaringen en droog met een minimum temperatuur van 13 graden. Daarbij is de wind zwak tot matig uit het noordoosten tot oosten 2 – 3 Bft

Morgen zijn er flinke zonnige perioden met in de ochtend kans op een buitje. De temperatuur loop naar 24 tot 27 graden er staat een zwakke tot matige wind uit verschillende richtingen 2 – 3 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en droog met een minimum temperatuur van ca14 graden. De wind is zwak en verrandelijk.

Donderdag is er meer bewolking. De temperatuur loopt opnieuw flink op tussen 25 en 28 graden. Aan het eind van de middag of avond wordt de kans op regen en onweersbuien groter. De wind is zuid tot noordwest en meest zwak tot matig 2- 3 Bft

In de avond  eerst nog kans op regen en onweersbuien in de nacht is het droog met opklaringen en is er kans op (banken) met een minimum temperatuur van 12 graden. Er staat nauwelijks wind.

De vooruitzichten:

Vrijdag wordt het 23 tot 25 graden en in de ochtend kans op een buitje verder geregeld de zon.

In de avond en nacht opklaringen en droog. Minimum temperatuur ca 10 graden.

Zaterdag is er geregeld de zon maar ook enkele buien. Het wordt 20 tot 22 graden. De wind is west tot noordwest en matig mogelijk krachtig 4 – 6 Bft.

Zondag wordt het 19 of 20 graden met bewolking en geregeld zon met enkele buien.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn