Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

28 mei 2022 door Jannes Wiersema

Weekend : vandaag meest droog, morgen af en toe een bui.

Vandaag is het overwegend droog met bewolking en geregeld de zon. Er staat een matige tot krachtige noordwestenwind 4 – 6 Bft. Het wordt ca 15 graden.

In de avond en nacht is er veel bewolking met soms wat regen. De minimumtemperatuur daalt naar ca tot tussen 8 graden. De noordwestenwind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft

Morgen is het overwegend bewolkt met af en toe een bui(tje), de zon zien we niet of nauwelijks. Met 13 graden als middagtemperatuur zitten we in een dieptepunt voor de tijd van het jaar. De wind is matig tot vrij krachtig uit het noordwesten 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht mogelijk wat opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. De temperatuur daalt naar ca 8 graden. 

Maandag is het wisselend bewolkt met soms wat lichte buitjes. Het wordt met ca 14 graden opnieuw een koude dag. Er staat een zwakke tot matige wind tussen zuidwest tot noordwest 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht droog met opklaringen met een minimum van ca 4 graden. 

Dinsdag is er regelmatig zon, met  kans op een enkele bui(tje) in de ochtend in de middag droog. Het wordt geleidelijk warmer met 18 graden. De oosten tot zuidoostenwind is zwak tot matig 2 – 4 Bft

In de avond en nacht droog met opklaringen, minimum temperatuur van 8 graden.

Woensdag is het droog met zonnige perioden en weinig wind wordt het 20 graden verder blijft het droog. De wind is zuidoost tot noordoost en zwak tot matig 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht droog en opklaringen bij ca 10 graden.

Donderdag in de ochtend toenemende kans op regen en onweersbuien, in de middag droog met af en toe de zon. Het wordt ca 22 graden. De wind is oost tot zuidwest en zwak tot matig later mogelijk vrij krachtig 2 – 5 Bft

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn