Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

06 juni 2022 door Jannes Wiersema

 Bewolking en buien, ook zonnige perioden.

Vandaag is er veel bewolking met (mot)regen en buien, later ook af en toe de zon. Het wordt ca 18 graden en er staat een matige tot (vrij) krachtige en soms een harde zuidwestenwind 4 – 7 Bft.

In de avond en nacht enkele buien, opklaringen en een van minimum temperatuur van ca 11 graden. De zuidwestenwind is langs de kust mogelijk stormachtig met zware windstoten van ca 70 Km/U.

Morgen wordt een wisselend bewolkte dag met af en toe zon, maar verspreid over de provincie een paar buien. De westen- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig 4 – 5 Bft. Het wordt met ca15 tot 17 graden een koele dag voor de tijd van het jaar.

In de avond en nacht opklaringen en overwegen droog met ca 10  graden als minimum temperatuur.  

Woensdag is het overwegend bewolkt met in de ochtend  buien en in de middag regen. Met een matige tot vrij krachtige zuidwesten- tot later noordoostenwind 4 – 5 Bft wordt het ca 20 graden.

In de avond regen. In de nacht trekt de regen weg gevolgd door opklaringen en een temperatuurdaling tot ca13 graden.

Donderdag in de ochtend regen en buien, later in de middag droog met wat opklaringen en wat zon. Het wordt ca 19 graden. De wind is Noordwest tot Zuid en matig tot zwak 4 – 2 Bft.

In de avond en nacht droog met opklaringen en temperatuur van ca graden. De wind is zuidwest tot zuid en meest zwak tot matig 2 – 3 Bft.

Vrijdag eerst droog later regen, in de middag wordt het weer droog. Soms wat zon met ca 22 graden. De wind is zuidwest en matig 3 – 4 Bft.

Zaterdag is het droog met zonnige perioden en wordt het ca 20 graden. De wind is zwak tot vrij krachtig uit het zuidwesten 2 – 5 Bft.   

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn