Monday 24 June
Weerman Jannes Wiersema

18 juli 2022 door Jannes Wiersema

Vandaag en morgen uitzonderijk heet.

 

Vandaag zijn er flinke zonnige perioden maar ook sluierbewolking en het blijft droog. Het wordt ca 29 tot 33 graden. De wind komt uit het zuiden tot zuidwesten en is zwak tot matig 2 – 3 Bft.

In de avond en nacht opklaringen met een minimum temperatuur van ca 15 graden. 

Dinsdag is het vrij zonnig en droog. Er wordt staat een zwakke tot matige oosten- tot zuidoostenwind 2 – 3 Bft. De middagtemperatuur loopt op naar tropische waarden tussen ca 31 tot 35 graden.

In de avond is het nog lang warm en in de nacht koelt het maar langzaam af en wordt het met een minimum temperatuur van ca 22 graden een plaknacht.

Woensdag is er meer bewolking, met later op de dag kans op een paar regen- of onweersbuien. De wind draait naar het zuidwesten en is matig 3 – 4 Bft. Het wordt nog ca 26 tot 28 graden.

 

In de avond en nacht verdwijnen de buien en daalt het kwik tot ca 18 graden.

Donderdag blijft het droog en laat de zon zich regelmatig zien en met ca 20 graden is het weer stuk aangenamer zomerweer. De wind is matig uit het noordwesten 3 – 4 Bft.

Vrijdag en zaterdag is het wisselend bewolkt en wordt het ca 20 graden. Er staat dan een meest matige noordwest tot noordoosten wind 3- 4 Bft.  

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn