Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

20 juli 2022 door Jannes Wiersema

Eerst zonnig, later in de middag meer bewolking en toenemende kans op regen en onweersbuien.

 

Vandaag broeierige dag met toenemende kans op regen en onweersbuien

Vandaag beginnen we met volop de zon en een snel oplopende temperatuur tot tussen 28 en 30 graden met een matige tot vrij krachtige naar zuidwest draaiende wind 3 – 5 Bft. In de middag toenemende bewolking en is er kans op een eerste regen of onweersbui.

In de loop van de avond volgen pittige regen en onweersbuien mogelijk met hagel, windstoten. In de nacht trekken de buien in noordoostelijke richting weg en is het op de meeste plaatsen bewolkt maar droog en een minimum temperatuur tot ca 18 graden.

Morgen is er nog veel bewolking en een paar buien, later komt de zon ook af en toe tevoorschijn. Met een matige tot krachtige noordwest- tot noordenwind wordt het ca18 tot 20 graden.

 

In de avond en nacht bewolking maar ook opklaringen en er is kans op mist met een temperatuurdaling tot ca 11 en 13 graden. 

 

Vrijdag is het wisselend bewolkt met kans op een licht buitje en staat er een zwakke tot matige noordwestenwind 2 – 4 Bft. Het wordt met ca 20 graden stuk aangenamer.

 

In de avond en nacht droog opklaringen en bewolking en ca 11 graden als minimum temperatuur.

Zaterdag blijft het droog met geregeld zon en ca 22 of 23 graden. De noordwest- tot noordoostenwind is zwak tot matig 2- 4 Bft .

 

In de avond en nacht opklaringen en droog met ca 12 graden.

 

Zondag is het droog met geregeld de zon en wordt het ca 24 graden.

 

Maandag zijn er zonnige perioden en droog met verder oplopende temperatuur van ca 27 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn