Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

14 augustus 2022 door Jannes Wiersema

In de loop van de dag kans op regen en onweersbui.

 

Na vandaag krijgt een lagedrukgebied invloed op ons weer, met wisselvalligheid in de vorm van regen en onweersbuien. De luchtvochtigheid neemt toe met broeierige conditie’s

Vandaag is er eerst volop de zon, maar later een toenemende bewolking, met mogelijk later in de middag kans op enkele regen en onweersbuien. De temperatuur loopt op naar ca 28 graden. De wind is matig en later vrij krachtig uit het oosten tot zuidoosten 3 – 5 Bft.

In de avond eerst nog kans op een bui maar in de nacht is het droog met opklaringen met een minimum temperatuur van ca 19 graden.

Morgen wordt het een broeierig benauwde dag met opnieuw kans op een regen en onweersbui, ook is er geregeld de zon. De middagtemperatuur loopt op naar ca 28 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind  2 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen maar ook wat bewolking en met een minimum temperatuur van ca18 graden wordt het een klaknacht.

Dinsdag is het wisselend bewolkt met een temperatuur van ca 23 – 26 graden en is het vochtig benauwd. . Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind wind 2 – 4 Bft.

In de avond kans op een enkele regen of onweersbui, de Nacht verloopt droog met opklaringen en met een minimum temperatuur van ca 18 graden.  

 

Woensdag is het wisselend bewolkt met kans op een enkele regen of onweersbui bij een temperatuur van ca 23 – 26 graden. De wind is matig 3 – 4 Bft uit het noorden tot noordoosten.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn