Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

19 augustus 2022 door Jannes Wiersema

Bewolking en zon, in de middag en avond een enkele regen of onweersbui.

 

In de ochtend is er naast bewolking ook af en toe de zon en droog, later een toenemende bewolking met in de middag verspreid over de provincie een paar buien, met kans op onweer. Het wordt met ca 23 en 25 graden best een aangename temperatuur. De wind is zuid maar draait in de loop van de dag naar het zuidwesten en wordt  matig 3 – 4 Bft.  

 

In de avond is er veel bewolking met nog een enkele bui, in de nacht overwegend droog met een minimum temperatuur van ca 12 graden.

 

Morgen profteren we van een rug van hoge luchtdruk, het blijft droog met zon en bewolking De maximum temperatuur zijn ca 24 graden. De wind is zuidwest tot zuid en meest matig 3 – 4 Bft.

 

In de avond en nacht droog met flinke opklaringen ,de minimum temperatuur dalen naar ca 13 graden.

 

Zondag is het overwegend droog met een afwisseling van zon en wat bewolking. De maximum temperatuur loopt op naar ca 22- 25 graden. wordt in de middag opnieuw een graad of 22. De wind is matig 3-4 Bft uit het zuidwesten.

 

Na het weekend blijft het licht wisselvallig met later in de week temperaturen oplopen naar ca 25 graden met flink wat zon.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn