Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

07 september 2022 door Jannes Wiersema

Veel laaghangende bewolking en meest droog, weinig wind.

 

Vandaag zijn er veel laaghangende bewolking en blijft het eerst meest droog, vanmiddag ook wat zon en is een enkele regen of onweersbui niet uitgesloten. Het wordt met ca 22 graden al flink koeler dan de afgelopen dagen. Er staat een zwakke tot matige naar zuidwest draaiende wind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht wisselend bewolkt met een minimum temperatuur van ca 15 of 16 graden met kans op mistbanken. 

Morgen is het overwegend bewolkt met later in de ochtend en begin van de middag van het zuidwesten uit regen en onweersbuien. Het wordt ca 20 graden en er staat een meest zwakke tot matige zuidoostelijke wind 2 – 4 Bft.

De verwachte neerslag tot morgen middernacht 

In de avond klaart het af en toe op en in de nacht opklaringen en droog met een minimum temperatuur van ca 14 graden en er is kans op nevel of mist.   

Vrijdag is het wisselend bewolkt met enkele regen en of onweersbuien. Het wordt ca 20 graden.

In de avond en nacht opklaringen en bewolking en kans op een bui bij een minimum temperatuur van ca12 graden. 

Weekend:

Zaterdag zijn er naast opklaringen met geregeld de zon ook enkele regen en of onweersbuien bij ca 20 graden. De wind is oost tot zuidoost en zwak tot matig 3 – 4 Bft.

Zondag is het overwegend droog met af en toe de zon met ca 20 graden. De wind is meest zwak tussen noord en zuidwest 2 Bft.

Begin volgende week wisselend bewolkt en kans op een enkele bui met ca 20 graden. De wind is zuidoost en matig mogelijk bij vlagen vrij krachtig 4 – 5 Bft.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn