Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

14 september 2022 door Jannes Wiersema

Vandaag nog een aardige dag en meest droog

 

Vandaag is er veel bewolking en blijft het droog met soms wat zon. Met een maximum temperatuur van ca 20 graden. De noordwestenwind is zwak tot matig en langs de kust bij vlagen af en toe vrij krachtig 2 – 5 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met vanuit het noordwesten enkele buien met een minimum temperatuur van ca 13 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt met kans op enkele buien. Er staat een matige tot  krachtige noordwestenwind 4 – 6 Bft. De maximum temperatuur stijgt naar ca 18 graden.

In de avond en nacht veel bewolking kans op een enkele bui met een minimum temperatuur van ca 10 graden.

Vrijdag is het wisselend bewolkt met eerst kans op een enkele bui. Later in de middag passeert een actief buiengebied met kans op hagel en onweer Er staat een matige tot krachtige en soms harde noordwestenwind 4 – 7 Bft. Het wordt ca 17 graden.

Het begin van de avond nog pittige buien met in de nacht opklaringen en meest droog met een minimum temperatuur van ca12 graden.

Weekend:

Zaterdag en zondag hebben we een noordwestelijke stroming met een koude bovenlucht en warme zeewater waardoor er actieve buien zeker langs het kustgebied met kans op hagel en onweer en soms veel water. Maximum temperatuur ca15 graden. De noordwestelijke wind is bij vlagen krachtig 6 Bft..  

 

Begin volgende week:

Maandag en dinsdag is het wisselend bewolkt met buien . Met een wat afnemende wind wordt het ca16 graden. 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn