Sunday 16 June
Weerman Jannes Wiersema

22 september 2022 door Jannes Wiersema

Rustig en droog najaarsweer met geregeld de zon.

 

Vandaag wordt een vrij zonnige dag met later ook wat stapelwolken en blijft het droog. Er staat een zwakke tot matige zuid tot zuidwestenwind 2 – 3 Bft. De maximum temperatuur is ca 17 graden.

In de avond en nacht is het vrij helder met een minimum temperatuur van ca 7 graden. De zuid tot zuidoostenwind is meest zwak 1-2 Bft met kans op mist.

Morgen eerst zonnige perioden, later vanuit het westen meer bewolking maar het blijft meest droog. Het wordt ca17 graden. De wind is zwak tot matig uit het zuiden 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en droog met een minimum temperatuur van ca 7 graden en kans op mist.

Vrijdag zijn er eerst zonnige perioden, maar in de loop van de dag  vanuit het westen toenemende bewolking maar het blijft droog. Het wordt ca16 graden en er staat een zwakke tot matige zuid tot zuidoostenwind 2 – 3 Bft.

In de avond bewolkt en meest droog, in de nacht vanuit het noordwesten wat regen en later buien. Minimumtemperatuur ca 10 graden.

Weekend:

Zaterdag met bewolking en een paar buien. In de loop van de middag klaart het vaker op en laat de zon zich weer zien. Het wordt 16 graden met een zwakke tot matige zuidwesten- tot  noordwestenwind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen met een minimum temperatuur van ca 10 graden

Zondag is er regenmatig de zon en blijft het meest droog. De wind komt uit het noordwesten en is matig 3 – 4 Bft. Het wordt ca17 graden.

In de avond en nacht bewolking en droog met een minimum temperatuur van ca10 graden.

Maandag is er  bewolking en zon en het blijft overwegend droog met een maximum temperatuur van ca15 graden.

Dinsdag en woensdag bewolking en zon en kans op een bui, daarbij wordt het ca 14 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn