Thursday 28 September
Weerman Jannes Wiersema

29 september 2022 door Jannes Wiersema

In de ochtend eerst mist en nevel, later ook af en toe de zon.

 

Vandaag eerst kans op mist en laaghangende bewolking, later eerst nog zonnige perioden maar later toenemende bewolking. In de middag vanuit het noorden buien. Het wordt ca13 graden en er staat een meest zwakke tot matige zuidwestelijke wind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met nog wat buien, later in de nacht meer opklaringen en kans op mistkansen met een minimum temperatuur van ca 9 graden.

Vrijdag beginnen we met nevel en mist, overgaand in laaghangende bewolking. Daarna zijn er opklaringen met geregeld de zon. In de middag een toenemende bewolking. Middag temperatuur stijgt naar ca wordt 15 graden met een toenemende zuidwestenwind die matige tot krachtig wordt 4 – 6 Bft.

In de avond veel bewolking maar nog meest droog. In de nacht gaat het van het westen uit regenen met een minimum temperatuur van ca 10 graden. De wind neemt toe naar hard langs de kust 7 Bft.

Weekend:

Zaterdag beginnen we met veel bewolking en wegtrekkende  regen later op de dag opklaringen met soms wat zon. Later in de middag en avond vanuit het westen buien mogelijk met hagel en onweer. De middagtemperatuur wordt ca 15 graden. Er staat een matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond buien en in de nacht droger met  opklaringen. Minimum temperatuur ca12 graden. 

Zondag geregeld de zon, is er kans op een bui. Het wordt ca15 graden en er staat een matige tot harde west tot zuidwestenwind 4 – 7 Bft.

In de avond en nacht een bui maar ook opklaringen en een graad minimum temperatuur van ca 10 graden.

Begin volgende week:

Maandag en dinsdag geregeld de zon maar ook nog enkele buien.  De wind is meest zwak tot matig 2- 3 Bft. De maximum temperatuur wordt dan ca16 graden.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn