Thursday 25 April
Weerman Jannes Wiersema

06 februari 2023 door Jannes Wiersema

Komende dagen vrij zonnig en droog.

 

Vandaag beginnen met bewolking maar die verdwijnt waarschijnlijk in de loop van de ochtend waarna in de middag zonnige perioden zullen overblijven, het blijft  droog. Er staat een meest matige noord tot noordoostenwind 3 – 4 Bft. De maximumtemperatuur wordt ca 6 graden.

 

In de avond en nacht is het vrij helder en met weinig wind daalt de temperatuur naar ca -2 graad. Er kunnen opnieuw wel weer wat mistbanken ontstaan.

Morgen eerst een mistbank maar die verdwijnt vrij snel waardoor het een vrij zonnige dag zal gaan worden, verder  blijft het droog. De maximumtemperatuur stijgt naar ca 5 graden. Er staat een meest zwakke tot matige oost tot zuidoostenwind 2 – 3 Bft.

 

In de avond en nacht helder en de kans op  mistbanken is klein. De minimumtemperatuur daalt naar ca – 3 graden.

Woensdag is het in de vrij droge luchtsoort flink zonnig en droog. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind 2 – 3 Bft. Het  wordt maximaal ca 4 graden.

 

In de avond en nacht is het helder met een minimumtemperatuur van ca – 4 graden. Verder staat er weinig wind uit het zuidoosten tot zuiden.

Donderdag zijn er opnieuw flinke zonnige perioden en blijft het droog. Het wordt maximaal dan ca 4 graden. Er staat  een zwakke tot matige  zuidoost tot zuidenwind 2 – 3 Bft.

 

In de avond en nacht komt er meer bewolking maar het blijft droog met meest lichte vorst met een minimumtemperatuur van ca – 3 graden.

Vrijdag is er zon en bewolking maar wel droog en wordt het in de middag maximaal ca 5 graden. 

 

In de avond en nacht  met een minimumtemperatuur van ca -1 graden.

 

Weekend meer bewolking en zachter met in de nacht vorstvrij, wel blijft het meest droog.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn