Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Aanhoudend zacht en grijs met plaatselijk motregen

24 december 2017 door Jannes Wiersema

Vandaag is er veel bewolking met hier en daar soms motregen. De maximumtemperatuur komt uit op 9°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig en in het noordelijk kustgebied in de middag en avond af en toe hard, 7 Bft.

Kaart verwachtingen vandaag dag Kaart verwachtingen morgen nacht

In de nacht naar maandag blijft het bewolkt en vooral in het zuiden kan er motregen voorkomen. Bij een matige, langs de kust krachtige tot harde zuidwestelijke wind wordt het niet kouder dan 8°C.

Ook op Eerste Kerstdag houdt de bewolking de overhand. Vooral in de ochtend valt er hier en daar wat motregen. Het blijft zacht met maximumtemperaturen rond 9°C. De zuidwestelijke wind draait later op de dag naar het zuiden en blijft matig tot vrij krachtig. Langs de kust staat een krachtige tot harde wind.

Vooruitzichten

Tweede Kerstdag af en toe regen en mogelijk veel wind. Verder wisselvallig met vooral op woensdag perioden met regen met daarbij een kleine kans op natte sneeuw. Aan het einde van de week kans op lichte vorst in de nacht. Volgend weekeinde overgang naar zacht weer.

foto van Jannes Wiersema.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 31 december tot en met zondag 07 januari

Grote kans (ca. 80%) op een zacht en wisselvallig weertype.

foto van Jannes Wiersema.

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn