Monday 4 March
Weerman Jannes Wiersema

Af en toe zon en warm, vanmiddag en vanavond enkele (onweers)buien.

24 april 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend valt er in het noorden en spatje regen, verder zijn er perioden met zon en enkele wolkenvelden. Aan het einde van de middag en in de avond trekken er enkele buien van zuidwest naar noordoost over het land. Hierbij is er kans op onweer en windstoten van 60-75 km/uur, zeer lokaal kortdurend meer. De maxima lopen uiteen van 22°C in het uiterste zuidwesten tot lokaal 26°C in het noordoosten en oosten. De wind is zuid tot zuidoost en overwegend matig.

Komende nacht  trekken de buien noordwaarts weg en klaart het van het zuiden uit op. De minima liggen rond 10°C. De wind komt uit zuid tot zuidoost en is overwegend matig.

Morgen neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en in de middag en avond trekken er enkele buien van zuid naar noord over het land. Hierbij is er een kleine kans op onweer, hagel en windstoten. De maxima liggen tussen 17°C aan de zuidwestkust en 21°C in het noordoosten. De wind is zuid tot zuidoost en matig tot vrij krachtig.

Vooruitzichten

Wisselvallig en met name in het weekeinde regen en middagtemperaturen onder het langjarig gemiddelde.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

woensdag 01 mei tot en met woensdag 08 mei

Aanvankelijk wisselvallig en temperaturen rond of iets onder normaal. Vanaf het eerste meiweekend geleidelijk lagere regenkansen en toenemende kans (naar 40%) op maxima die hoger liggen dan wat gebruikelijk is voor de tijd van het jaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn