Monday 15 April
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en hier en daar wat (mot)regenbuitjes

14 juli 2019 door Jannes Wiersema

Vanochtend is het bewolkt en hier en daar valt wat lichte (mot)regen. Vanmiddag kan af en toe de zon te voorschijn komen maar kan er lokaal ook nog steeds (mot)regen vallen. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 19°C. De noord- tot noordwestelijke wind is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Komende nacht blijft het overwegend bewolkt en kan er lokaal nog lichte regen vallen. De minima lopen uiteen van 14°C aan de kust tot 11°C plaatselijk in het oosten. De wind is zwak uit richtingen tussen west en noordwest, aan de kust is de wind matig.

Morgen zijn er wolkenvelden, op een enkele plaats valt daar nog wat regen uit. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is zwak tot matig uit een noordwestelijke richting.

Vooruitzichten

Rustig zomerweer met af en toe zon en geleidelijk oplopende maxima richting zomerse waarden. Aanvankelijk droog en vanaf vrijdag nemen de neerslagkansen toe.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 21 juli tot en met zondag 28 juli

50% kans op een licht wisselvallig weertype met kans op neerslag en maxima beneden normaal, maar ook 50% kans op droog zomerweer met middagtemperaturen ruim boven normaal,

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn