Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en meest droog. Tijdens de jaarwisseling kans op motregen.

31 december 2018 door Jannes Wiersema

Het is vandaag bewolkt, maar op de meeste plaatsen droog. In Zuid-Limburg komt vanochtend eerst nog mist voor. In de avond neemt de kans op wat motregen toe. De middagtemperatuur ligt rond 10°C bij een overwegend matige westelijke wind.

Tijdens de jaarwisseling is er veel bewolking en plaatselijk is er een beetje motregen mogelijk. De kans op dichte mist is erg klein. De minima komen uit op omstreeks 8°C. De westenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.

Nieuwjaarsdag overheerst aanvankelijk de bewolking en in ochtend regent het vooral in het noorden en oosten af en toe. De zone met regen trekt in de middag snel zuidwaarts. Van het noorden uit komen er later enkele opklaringen. De maxima liggen rond 10 °C. De wind draait van west naar noordwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, in de kustgebieden krachtig en aan de westkust later naar hard. In het Waddengebied wordt de wind in de loop van de middag stormachtig met windstoten tot circa 85 km/uur.

Vooruitzichten

Eerst wisselend bewolkt en droog met temperaturen rond normaal. ’s Nachts tijdens opklaringen lichte vorst. Vanaf vrijdag vrij zacht met soms wat regen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 07 januari tot en met maandag 14 januari

Grote (80%) kans op wat wisselvalliger weer met temperaturen rond of boven normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn