Monday 26 February
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en perioden met regen, morgen veel wind.

03 maart 2019 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt en er zijn perioden met regen. In de middag en avond wordt het van het zuiden uit geleidelijk op steeds meer plaatsen droog. De maximumtemperatuur bedraagt ongeveer 11°C, in het noorden wordt deze temperatuur pas in de avond bereikt. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard.

Vanavond en komende nacht is er vrij veel bewolking en valt er hier en daar regen. De minimumtemperatuur ligt rond de 8°C. De zuid- tot zuidwestenwind wordt (vrij) krachtig boven land en hard tot stormachtig langs de kust en boven het IJsselmeer. Tegen de ochtend kunnen er zware windstoten van rond de 80 km/uur voorkomen.

Morgen is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien van west naar oost over het land, met kans op plaatselijk een klap onweer of wat hagel. In de middag wordt het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De zuidwestelijke wind is (vrij) krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer hard tot stormachtig. Er komen windstoten voor van 75-90 km/uur. In de middag neemt de wind van het zuiden uit geleidelijk af.

Vooruitzichten

Wisselvallig met af en toe regen en redelijk veel wind met temperaturen rond de normale waardes.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 10 maart tot en met zondag 17 maart

Aanhoudend wisselvallig.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn