Saturday 15 June
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt en van het zuiden uit perioden met regen.

12 november 2018 door Jannes Wiersema

Het is bewolkt met in ihet Noorden ook eerst nog sterk nevelig en in de zuidelijke helft zijn er perioden met regen. In de loop van de ochtend breidt de regen zich over het hele land uit. In de middag wordt het in het zuidoosten en oosten tijdelijk droog en kan de zon even doorbreken, elders regent het langdurig. Pas in de avond wordt het van het zuidwesten uit overal droog en klaart het geleidelijk op. Op veel plaatsen wordt het niet warmer dan 12°C, in het uiterste zuidoosten wordt het met wat zon in de middag erg zacht, mogelijk 17°C. De wind komt uit uiteenlopende richtingen en is zwak tot matig. Later in de middag en in de avond wordt de wind overal zuid tot zuidwest, zwak tot matig, langs de kust vrij krachtig.

In de nacht naar dinsdag is er aanvankelijk weinig bewolking en langs de noordwestkust is er een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Dinsdag overdag is het wisselend bewolkt en vooral in de noordelijke helft van het land komen er enkele buien voor. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 12°C. De wind wordt overal zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, 6 Bft. In de loop van de middag en avond neemt de wind geleidelijk af.

Vooruitzichten

Het blijft droog met regelmatig zonnige perioden. Aanvankelijk temperaturen boven normaal, geleidelijk dalend naar beneden normaal.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 19 november tot en met maandag 26 november

Grote kans (90%) op een aanhoudend rustig en droog weertype, met temperaturen ruim beneden de langjaargemiddelde waarden voor de tijd van het jaar.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn