Thursday 18 April
Weerman Jannes Wiersema

bewolkt ook af en toe wat zon en het blijft vrijwel overal droog.

25 december 2018 door Jannes Wiersema

Vandaag is het grotendeels bewolkt, al komen er ook enkele opklaringen voor. Het blijft overal droog. De middagtemperatuur komt uit rond 7°C. De westelijke wind is matig, aan de noordwestkust en boven de Wadden matig tot vrij krachtig.

Vanavond en komende nacht is het met uitzondering van het (uiterste) zuiden bewolkt. In het zuiden kunnen enkele mistbanken ontstaan. In het noorden valt soms wat lichte regen of motregen. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordelijk kustgebied tot iets onder nul in opklaringen in het zuiden. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig en in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig.

Morgen begint bewolkt, maar in de loop van de dag klaart het van het zuiden uit enigszins op. In het noorden valt eerst lokaal nog lichte regen of motregen. De maxima liggen tussen 4°C in het zuiden en 8°C in het noorden. De wind is zuidwest en zwak tot matig.

Vooruitzichten

Rustig weertype met vrij veel bewolking. De temperatuur loop geleidelijk wat op, waarbij er aanvankelijk ’s nachts in een opklaring nog wel kans is op lichte vorst. Zaterdag kan er lokaal lichte regen vallen.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

dinsdag 01 januari tot en met dinsdag 08 januari

Grote kans (ca. 80%) op een rustig en droog weertype. De kans op temperaturen rond of boven het langjarig gemiddelde bedraagt 80-90%, de kans op een kouder weertype bedraagt 10-20%.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn