Friday 24 May
Weerman Jannes Wiersema

Bewolkt, vooral in het zuidoosten zon.

19 augustus 2018 door Jannes Wiersema

Vooral in het westen, midden en noorden van het land is er vandaag bewolking aanwezig, in het zuidoosten heeft de zon de overhand. Vanavond kan er in het noorden lokaal lichte motregen vallen. In de middag lopen de temperaturen uiteen van 21°C vlak aan zee tot 26°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig of krachtig.

Kaart verwachtingen vandaag dag Waarschuwing land 0 new 

Komende nacht raakt het van het noordwesten uit overal bewolkt en gaat het hier en daar af en toe regenen of motregenen. Met een minimumtemperatuur rond 17°C wordt het niet koud. De west- tot zuidwestenwind is zwak tot matig.

Maandag overdag is het bewolkt, in de middag en avond is ook de zon soms te zien. Plaatselijk valt er af en toe lichte regen of motregen. De middagtemperatuur ligt rond 22°C. De west- tot noordwestelijke wind is overwegend matig.

Vooruitzichten

Een afwisseling van wolken en zon, met vooral aan het einde van komende week toenemende neerslagkansen. De maxima liggen boven normaal. In de tweede helft van de week dalen de maxima naar waardes onder het langjarig gemiddelde.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

zondag 26 augustus tot en met zondag 02 september

Wisselend bewolkt en neerslagkansen die afnemen naar circa 30%. Aanvankelijk maxima onder normaal, maar geleidelijk opwarmend naar waardes rond normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Bron: KNMI

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn