Thursday 28 September
Weerman Jannes Wiersema

Buien en met opklaringen en zon

27 september 2019 door Jannes Wiersema

Het is wisselend bewolkt en in de kustprovincies komen enkele buien voor. In de middag en avond breiden de buien zich verder landinwaarts uit. Met name In het westen en noorden kan er bij buien dan ook onweer en hagel voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De zuidwestelijke wind is meest matig, aan de westkust en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, later hard, 7 Bft. In de avond is er langs de westkust bij buien kans op (zware) windstoten rond 75 km/uur.

Komende nacht zijn er naast opklaringen ook buien met name in de kustprovicie’s.De minimumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is matig tot bij vlagen krachtig uit het  Zuidwesten

Morgen is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien van west naar oost over het land. De minimumtemperatuur ligt rond 13°C en overdag wordt het ca. 18°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Vooruitzichten

Perioden met regen en vooral op zondag vrij veel wind. Middagtemperaturen rond normaal, vanaf woensdag dalend naar iets onder normaal.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

Vrijdag 04 oktober tot en met Vrijdag 11 oktober

De neerslagkansen nemen af naar 40-50% en de temperaturen liggen overdag rond of iets onder normaal.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn