Tuesday 23 April
Weerman Jannes Wiersema

Buien mogelijk met onweer en hagel en veel wind

04 maart 2019 door Jannes Wiersema

Vandaag is het wisselend bewolkt met name vanochtend trekken er enkele  stevige buien mogelijk met onweer en hagel van west naar oost over het land. Daarna breekt de zon af en toe door maar blijft de kans op een bui bestaan. In het noorden blijft het nog lang bewolkt met van tijd tot tijd regen. De temperatuur die aanvankelijk nog op veel plaatsen 10-12°C is, daalt in de middag naar waarden rond 8°C. De zuidwestelijke wind is (vrij) krachtig, aan de kust en boven het IJsselmeer hard tot stormachtig. Er komen windstoten voor van 75-90 km/uur, in de kustgebieden mogelijk tot 100 km/uur. In de loop van de dag neemt de wind van het zuiden uit geleidelijk af.

In de loop van de avond en in de nacht trekken enkele nieuwe buien van zuidwest naar noordoost over het land. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 5°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig tot hard.

Morgen zijn er wolkenvelden en is er kans op een bui. Hier en daar breekt de zon soms ook door en de middagtemperatuur ligt rond 8 tot 10°C. De zuidwestenwind wordt matig, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig

Vooruitzichten

Regelmatig regen of een bui en redelijk veel wind met temperaturen overdag rond de normale waardes, in de nachten ruim erboven.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 11 maart tot en met maandag 18 maart

Aanhoudend wisselvallig.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn