Tuesday 25 June
Weerman Jannes Wiersema

Droog met in het noorden veel bewolking en in het zuiden perioden met zon.

05 november 2018 door Jannes Wiersema

In de noordelijke helft van het land op veel bewolking en eerst nog plaatselijk nevel. Verder naar het zuiden zijn er zonnige perioden. In de loop van de dag breiden de opklaringen zich langzaam noordwaarts uit. Vanavond ontstaan hier en daar weer mist. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 8°C plaatselijk in het noordwesten tot 16°C in Zuid-Limburg. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht zijn er opnieuw opklaringen. Het is nevelig met mistbanken, in het noorden is de kans op mist het grootst. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C plaatselijk in het noordoosten tot 9°C in Zeeland. De zuidoostenwind is meest zwak tot matig.

Dinsdag overdag lost de mist vrij snel op. Er zijn velden hoge bewolking, waar de zon deels doorheen schijnt. Het blijft droog en het wordt erg zacht voor de tijd van het jaar. De maximumtemperatuur varieert van 14°C op de Wadden tot 18°C, mogelijk lokaal 19°C, in het zuidoosten. De zuidoostenwind is matig.

Vooruitzichten

Wolkenvelden en vanaf woensdag kans op af en toe wat lichte regen. In het weekeinde perioden met regen. Maximumtemperaturen iets boven de normale waarden voor de tijd van het jaar.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Vooruitzichten lange termijn

maandag 12 november tot en met maandag 19 november

Kans (40%) op aanhoudend licht wisselvallig weer, maar ook kans van 50% op overwegend droog weer met in beide situaties maximumtemperaturen rond de langjaargemiddelde waarden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Waarschuwing land 0 new 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn